Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Snakes On a Plane

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203304EAN: 6438044101959

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Täl­lai­nen idea vaa­tii val­lan ne­rok­kuut­ta.

Täl­lai­nen idea vaa­tii val­lan ne­rok­kuut­ta. Kos­ka val­tao­sa toi­min­ta­lo­ku­vis­ta, ko­van ta­son tuo­tan­nois­ta­kin, pe­rus­taa ole­mas­sao­lon­sa kaik­ki­nai­sel­le ty­pe­ryy­del­le, kli­seistä ruu­via kan­nat­taa vääntää ää­ri­mil­leen. Kun ta­pail­laan jo pa­ro­dian ta­soa, lop­pu­tu­los viih­dyttää.
Näin käy arak­no­fo­bien vie­rok­su­mas­sa elo­ku­vas­sa, jos­sa ame­ri­kan­ja­pa­ni­lai­nen gangs­te­ri päättää lis­tiä täh­ti­to­dis­ta­jan käär­me­las­til­la. Tie­tys­ti len­to­ko­nees­sa, tie­tys­ti il­mas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi erinomaista kuuden kanavan ääniraitaa. DTS on äänekkäämpi, mutta myös iskevämpi. Referenssikamaa. Ekstroissa 4 min. hupiotoksia, kymmenen poistettua tai pidennettyä kohtausta, 26+13+5+10 min. dokumentit, kommenttiraita, kolme traileria, viisi tv-mainosta ja musiikkivideo. (PS)
13/10/2008
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy