Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Good Old Fashioned Orgy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706141776846

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Kuvat

Don Johnson tekee pikkuroolin rikkaana isukkina
Don Johnson tekee pikkuroolin rikkaana isukkina

Elokuva

Tätä ru­mem­min ei tei­ni­ko­me­dia enää voi­si ikään­tyä!

Tätä ru­mem­min ei tei­ni­ko­me­dia enää voi­si ikään­tyä! Kol­mi­ne­li­kymp­pi­set uraih­mi­set bi­lettävät kuin kar­mei­na nuo­ruus­vuo­si­na kon­sa­naan kun­nes se­re­mo­nia­mes­ta­rin isuk­ki pistää täy­del­li­senä bai­lu­paik­ka­na toi­mi­neen luk­susmö­kin myyn­tiin. Kun van­ha ei voi jat­kua lo­put­to­miin, on syytä ai­na­kin päättää ai­ka­kau­si nou­su­joh­tei­ses­ti: ori­gioi­hin ka­ve­rei­den kes­ken.
Sup­liik­ki myöhäis­tei­ni­ko­me­dia sho­kee­raa as­teen ver­ran ta­va­no­mais­ta rea­lis­ti­sem­mal­la ku­vas­tol­laan, sillä ker­ran­kin läs­kiä on enemmän kuin si­li­ko­nia ja viag­ra me­nee var­pai­siin, mut­ta ilah­dut­ta­vas­ti myös huu­mo­ri on ja­los­tu­neem­paa kuin gen­ren lähtö­ta­son röyhtäi­ly ja kont­rol­loi­ma­ton hi­hi­tys. Pos­ke­ton­ta me­noa, eikä or­gioil­la enää tämän jäl­keen ole sa­maa mer­ki­tystä kuin en­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää alkumetereillä varsin hiomattomalta, mutta kaiken ylimääräisen roson välistä välittyy myös kohtuullinen määrä yksityiskohtia. Funktionaalinen, siisti ääniraita löytää paikoin hauskoja musiikkivalintoja. Ekstraton. Saatavilla myös Blu-raynä. (IJ)
08/09/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy