Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Lentäjä - Special 2 Disc Edition

The Aviator 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 164 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 111968EAN: 6420201170106

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Mil­jonää­ri Howard Hug­he­sis­ta oli mo­nek­si, vaik­ka hä­net enimmäk­seen muis­te­taan puo­li­hul­lu­na, hy­gie­niaan pak­ko­miel­tei­ses­ti suh­tau­tu­nee­na ek­sent­rik­ko­na.

Mil­jonää­ri Howard Hug­he­sis­ta oli mo­nek­si, vaik­ka hä­net enimmäk­seen muis­te­taan puo­li­hul­lu­na, hy­gie­niaan pak­ko­miel­tei­ses­ti suh­tau­tu­nee­na ek­sent­rik­ko­na. Hän sentään oli ai­koi­naan len­to­no­peu­sennä­tyk­sien hal­ti­ja, kau­pal­li­sen mat­kus­ta­ja­lii­ken­teen ke­hittäjä ja Her­cu­lus-kul­je­tus­ko­neen sekä mui­den in­no­vaa­tioi­den läh­de. Oh­jaa­ja­na hä­nen an­sion­sa jäivät hei­kom­mik­si, vaik­ka­kin muis­tet­ta­vik­si (en­simmäi­nen mul­ti­tuo­tan­to Hell’s An­gels ja eroot­ti­nen Lain­suo­ja­ton).
Mar­tin Scor­se­sen elo­ku­va on tyy­ni ku­vaus maa­nis­dep­res­sii­vi­syy­den, lap­suu­den trau­mo­jen ja al­ka­vaa skit­sof­re­niaa lä­hes­ty­vien har­ho­jen vai­ku­tuk­ses­ta ih­mi­sessä heräävään ne­rou­teen.
Leo­nar­do di Cap­rio te­kee vai­kean roo­lin­sa uran­sa am­mat­ti­tai­toi­sim­mal­la ta­val­la. Ta­val­laan hän yh­distää oman ul­koi­sen tyhjänpäiväi­sen täh­ti­roo­lin­sa to­del­li­siin näyt­te­lijän tai­toi­hin­sa, hie­man sa­maan ta­paan kuin Hug­hes to­sielämässä kät­ki rat­to­po­jan roo­lin­sa al­le suu­ren mis­sion­sa toi­mia il­mai­lun pio­nee­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää tarkalta ja laadukkaalta. Profiilit rikkoutuvat jonkin verran tarkennuksesta johtuvan haloilmiön takia. Kaksi tömäkkää ja hyvin erottelevaa ääniraitaa. DTS:n bassot eivät riko tyylikästä ja luonnollista äänikuvaa. Kahdella levyllä. Ekstroissa kommenttiraita, 42 min. dokumentti Hughesista, 11+14+14+13+7+6+3+5 min. dokumentit, 28 min. DiCaprion ja Alan Aldan seurassa, 15 min. paneelikeskustelu ja trailereita. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy