Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Odottamaton ehdotus

The Proposal 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS HD5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 212292EAN: 8717418224851

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Rii­vin­rau­tai­nen kus­tan­nus­joh­ta­ja jou­tuu nöy­ryyttämänsä as­sis­ten­tin ar­moil­le, kun nais­ta uh­kaa maas­ta­kar­koi­tus.

Rii­vin­rau­tai­nen kus­tan­nus­joh­ta­ja (Sand­ra Bul­lock) jou­tuu nöy­ryyttämänsä as­sis­ten­tin (Ryan Rey­nolds) ar­moil­le, kun nais­ta uh­kaa maas­ta­kar­koi­tus. Te­koa­vio­liit­to on ai­noa mah­dol­li­suus. Ko­me­dia vie mu­ka­naan Alas­kaan, jon­ka mai­se­mat tun­tu­vat ai­noal­ta ai­dol­ta asial­ta ko­ko elo­ku­vas­sa. Tämä edus­taa täy­del­listä ajan­huk­kaa kai­kil­le muil­le kuin Sand­ra Bul­loc­kin in­nok­kaim­mil­le ihai­li­joil­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ihmeen jähmeä ääniraita. Ekstroissa 7 min. poistettuja kohtauksia, vaihtoehtoloppu, 7 min. epäonnistuneita kohtauksia ja kommenttiraita. (PS)
03/01/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy