Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Moderni perhe - 5. kausi

Modern Family - Season 5 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014Kesto: 517 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112715885

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Fox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sar­jan vii­des kau­si pitää ta­ri­nat ai­toi­na sar­jan hen­gel­le, mut­ta tun­tuu sa­mal­la saa­neen aa­vis­tuk­sen ver­ran lisää pot­kua edel­li­seen kau­teen näh­den.

Sar­jan vii­des kau­si pitää ta­ri­nat ai­toi­na sar­jan hen­gel­le, mut­ta tun­tuu sa­mal­la saa­neen aa­vis­tuk­sen ver­ran lisää pot­kua edel­li­seen kau­teen näh­den. Avio­liit­to­lain muu­tok­sen myötä mah­dol­lis­tu­neet Mitc­hin ja Ca­min häät pu­hut­ta­vat pe­reh­pii­riä ko­ko kau­den ajan, mut­ta mu­kaan mah­tuu myös tu­tun la­vea kat­taus muu­ta elon ih­met­te­lyä. Ve­re­vin uu­si lin­ja tun­tuu ole­van Clai­ren (Ju­lie Bowen) ja isä­pap­pa Jayn (Ed O'­Neill) to­tut­te­lu työs­ken­te­lyyn sa­mas­sa fir­mas­sa, jos­ta var­sin­kin kau­den kah­dek­sas jak­so "C­lo­set­Con '13" veis­te­lee viih­dyttäväs­ti huu­mo­ria. Myös ko­vaa vauh­tia ai­kuis­tu­vat lap­set saa­vat osan­sa hu­veis­ta ja nau­ruis­ta.
Bok­si sisältää kaik­ki 24 sar­jan vii­den­nen kau­den jak­soa kol­mel­la le­vyllä. Ko­ti­maas­saan Yh­dys­val­lois­sa sar­jan kuu­des kau­si on juu­ri eden­nyt puo­livä­liinsä.

Kuva, ääni & ekstrat

Moitteeton kuva ja ääni. Ekstroissa poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia, mokia ja neljä koostetta. (IJ)
16/12/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy