Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Bad Boys

Pahat pojat 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 1995Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 1.85
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031005570

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­li­seek­si as­ti kierrä­te­tyllä juo­nel­la ra­si­tet­tu, mut­ta let­keä ja ko­mean no­pea­tem­poi­nen toi­min­ta­ko­me­dia kah­des­ta mia­mi­lai­ses­ta po­lii­sis­ta ste­reo­tyyp­pi­sen huu­me­pa­ro­nin kin­te­reillä.

K­li­seek­si as­ti kierrä­te­tyllä juo­nel­la ra­si­tet­tu, mut­ta let­keä ja ko­mean no­pea­tem­poi­nen toi­min­ta­ko­me­dia kah­des­ta mia­mi­lai­ses­ta po­lii­sis­ta (Will Smith ja Mar­tin Law­ren­ce) ste­reo­tyyp­pi­sen huu­me­pa­ro­nin kin­te­reillä.
Bad Boys jäi yh­dek­si Don Simp­son/­Jer­ry Bruck­hei­mer – pa­ri­val­ja­kon (mm. Top Gun, Be­ver­ly Hill­sin kyttä 1 ja 2) vii­mei­sistä yh­tei­sistä elo­ku­vis­ta vauh­di­kas­ta elämää viettä­neen Simp­so­nin kuol­les­sa huu­mei­den ylian­nos­tuk­seen tam­mi­kuus­sa 1996. Elo­ku­va nou­dat­taa täy­del­li­ses­ti mies­ten pa­ten­toi­maa me­nes­tys­kon­sep­tia, jos­sa kat­so­jal­le tar­joil­laan räjähtävää toi­min­taa, sek­siä ja yh­den ri­vin heit­to­ja ko­meis­sa puit­teis­sa ja hit­ti­mu­sii­kin pau­ha­tes­sa taus­tal­la. Tämä oli myös oh­jaa­ja Mic­hael Bayn ja Will Smit­hin lä­pi­mur­toe­lo­ku­va.

Kuva

Aito 4K on parhaimmillaan ilahduttavan erottelukykyinen ja värikylläinen. Parhaimmillaan kaikki kuvan kyltit ovat luettavissa, valkoinen hehkuvaa, musta pohjatonta ja väriloisto loisteliasta. Tarjolla on raekohinasta ja runsaista varjoista huolimatta selkeästi aiempaa jäsentyneempää toistoa, joka loistaa etenkin kuvan neonsävyissä. Kuvan kontrastit ovat näyttävästi hanskassa, eikä jälkeä tarvitse morkata. Silti anti on kelvollisen vaatimatonta 4K:n skaallalla: värikylläinen ja mustemainen kuva on ilmeikäs, mutta jää paikoin rosoiseksi ja tukkoiseksi.

Ääni

Popittava ääniraita laajentuu hillitysti tilaan, ja vaikka huoneen ympäri lentävä kärpänen on ehkä erottuvin efekti on kokonaisuus kelpo.

Ekstrat

Boksin HD-levy tarjoaa lisukkeiksi ohjaajan kommenttiraidan, makking of -koosteen, kolme musiikkivideota ("Five-O, Five O", "Shy Guy" ja "So Many Ways") sekä trailereita. (IJ)
21/05/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy