Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pikku prinssi

Little Prince 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1974Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 83912EAN: 6415015507965

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

An­toi­ne de Saint-E­xupé­ryn klas­si­nen las­ten­kir­ja kään­tyi brit­tien kä­sissä hei­kon­lai­sek­si mu­si­kaa­lik­si.

An­toi­ne de Saint-E­xupé­ryn klas­si­nen las­ten­kir­ja kään­tyi brit­tien kä­sissä hei­kon­lai­sek­si mu­si­kaa­lik­si.
It­se ta­ri­na on mo­ni­muo­toi­nen. Sen voi ot­taa al­le­go­ria­na lap­ses­ta jo­kai­sen ai­kui­sen sisällä, fi­lo­so­fi­se­na ja pa­si­fis­ti­se­na pamf­let­ti­na tai sit­ten huu­mehöy­ryi­senä hal­lu­si­naa­tio­na. Yllättäen lap­set kui­ten­kin tun­tu­vat sen ot­ta­van su­ju­vas­ti vas­taan il­man tur­hia poh­din­to­ja.
Ikävä kyllä mu­si­kaa­li jää ta­sa­pak­suk­si, tur­han teat­te­ri­no­mai­sek­si yri­telmäk­si to­ki vai­keas­ta ai­hees­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aika hyvältä, vaikka se kohisee ja rakeutuu selvästi. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy