Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Korppikotkan kolme päivää - erikoisjulkaisu

3 Days of the Condor 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1975Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen Anamorfien 2.35**
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 84170EAN: 5050582444735

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

CIA:n lu­ku­touk­ka­na työs­ken­te­levä tut­ki­ja ymmärtää jou­tu­neen­sa tiuk­kaan paik­kaan kun jo­ku lis­tii kaik­ki hä­nen työ­ka­ve­rin­sa pie­nessä tut­ki­mu­syk­sikössä.

CIA:n lu­ku­touk­ka­na työs­ken­te­levä tut­ki­ja (Ro­bert Red­ford) ymmärtää jou­tu­neen­sa tiuk­kaan paik­kaan kun jo­ku lis­tii kaik­ki hä­nen työ­ka­ve­rin­sa pie­nessä tut­ki­mu­syk­sikössä. Sa­la­juo­nie­lo­ku­vien klas­sik­ko­teos pu­noo jännä­rin, jon­ka mo­ti­vaa­tiot saat­ta­vat ol­la abst­rak­te­ja maail­man­luo­kan val­ta­pe­lin siir­to­ja, mut­ta pa­nok­set hy­vin konk­reet­ti­ses­ti in­hi­mil­li­siä.
Kou­kut­ta­vas­ti käyn­nis­tyvä elo­ku­va ot­taa ai­kan­sa mys­tee­rin rat­ko­mi­ses­sa, ja kes­kit­tyy enemmän tun­nel­man luo­mi­seen kuin lyi­jyn kylvä­mi­seen. Kyy­ni­nen lop­pu­rat­kai­su ei ehkä enää tun­nu yllättävältä, mut­ta mai­nion na­pa­kas­ta jännä­ristä on edel­leen­kin ky­se. Elo­ku­va pe­rus­tuu löyhäs­ti Ja­mes Gra­dyn ro­maa­niin "Six Days of the Con­dor".

Kuva, ääni & ekstrat

Ikäisensä näköinen, mutta edelleen hyvää keskitasoa. Miellyttävän levollinen kuva, kohina ei häiritse mutta pientä roskaa osuu silmään toisinaan. Väritoisto on maanläheistä, kuten valmistumisajankohta ehkä vaatii ja teemaan ehkä sopii. Ääniraita on selkeä ja ongelmaton mutta 5.1 –tilakuvan sijaan varsin keskikanavapainotteinen. Ykköslevy on ekstraton, mutta kakkoslevyltä löytyy muisteluita elokuvan teosta (25 min.), erinomainen dokumentti Sydney Pollackista (59 min.), traileri ja kuvagalleria. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy