Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Eureka

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1983Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 110523EAN: 6416548533919

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ka­na­das­sa kul­ta­suo­neen li­ki ka­tast­ro­faa­li­sis­sa olo­suh­teis­sa yltä­nyt ve­te­raa­ni elää Ka­ri­bial­la yk­si­tyis­saa­rel­laan ja kär­sii vai­mon­sa al­ko­ho­lis­mis­ta, tyttä­rensä mies­ju­tus­ta ja Mia­min ma­fias­ta.

Ka­na­das­sa kul­ta­suo­neen li­ki ka­tast­ro­faa­li­sis­sa olo­suh­teis­sa yltä­nyt ve­te­raa­ni (Ge­ne Hack­man) elää Ka­ri­bial­la yk­si­tyis­saa­rel­laan ja kär­sii vai­mon­sa al­ko­ho­lis­mis­ta, tyttä­rensä mies­ju­tus­ta (Rut­ger Hauer) ja Mia­min ma­fias­ta (Joe Pes­ci).
Ei oh­jaa­ja Roe­gin par­hai­ta, vaik­ka tee­mat ovat tut­tu­ja: sek­suaa­li­suus, yk­silön pai­neet ja se­ka­va dra­ma­tur­gi­nen kaa­va. Ja­kaa mie­li­pi­teitä, jo­ten ei mi­tenkään mitään­sa­no­ma­ton elo­ku­va. MGM ei ol­lut in­nois­saan: pan­tiin le­vi­tyk­seen vas­ta 1985.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiempaan FS Filmin versioon verrattuna laadukkaampi kuva. Edelleen kohinainen ja rakeinen, mutta leveät edge enhancement –varjot ovat poissa. Selkeä ääniraita keskittyy dialogiin. Ekstroissa traileri.. (PS)
26/08/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy