Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Rookie – tulokas

The Rookie 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 97093EAN: 7321944275310

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

”Tähtää pol­vi­lum­pioi­hin en­si ker­ral­la.” ”­Niinhän minä tähtä­sin­kin.” Au­to­var­kauk­siin kes­kit­ty­nyt kon­ka­ri­kyttä saa ylä­luok­kai­sen märkä­kor­van apu­rik­seen.

”Tähtää pol­vi­lum­pioi­hin en­si ker­ral­la.” ”­Niinhän minä tähtä­sin­kin.”
Au­to­var­kauk­siin kes­kit­ty­nyt kon­ka­ri­kyttä (C­lint Eas­twood) saa ylä­luok­kai­sen märkä­kor­van apu­rik­seen (C­har­lie Sheen). Sentään mie­hellä on tal­lis­saan Nor­ton ’69, TR6 Triumph ’67 ja HD FL ’49.
Keh­noim­pien jouk­koon oh­jaa­jan ural­la ran­ka­tun elo­ku­van par­haim­piin puo­liin kuu­luu liian ai­kai­sin kuol­leen Raul Ju­lian ja la­ti­no­heh­kua tar­joa­van So­nia Bra­gan työs­ken­te­ly vas­ta­puo­lel­la. So­nian kö­nyä­mi­nen Clin­tin päällä on ylittämättö­miä koh­tauk­sia, joi­ta kaik­ki oh­jaa­jan pal­lil­le pääs­seet suun­nit­te­le­vat po­ke­rin­sa säi­lyttäen. Lo­pun si­ka­ri­jut­tu­kin on ai­ka haus­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Alkaa hyvin pimeissä tunnelmissa, mutta kuva onnistuu kehittämään hyvät sävyt. Keskitason kuvan tarkkuus muuten. Panavision-kuvasuhde on hyvin laaja. Tsekkaapa ajassa 1’26” klaffivirhe, jossa näet ohjaajan ja toisen hahmon kohtauksessa, jossa tulokkaan vaimoa pahoinpidellään. Dialogiin keskittyvä ääniraita, mutta HD:n soundi tuntuu mukavasti subbarissa. Lopussa tömähtelee hieman. Eastwoodin mielimusiikkia jazziakin kuullaan. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy