Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bringing Out the Dead

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ei ehkä ai­van oh­jaa­jan kär­ki­tuo­tan­toa, mut­ta hyvä sil­ti.

Ei ehkä ai­van oh­jaa­jan kär­ki­tuo­tan­toa, mut­ta hyvä sil­ti. Ta­ri­na am­bu­lans­si­kus­kis­ta (Nic Ca­ge), jo­ka nä­kee nä­kyjä kuol­leis­ta po­ti­lais­taan, mut­ta toi­saal­ta saa ad­re­na­lii­nia, kun pys­tyy pe­las­ta­maan hen­kiä. Työ on em­pa­tian ja in­hon se­koi­tus. To­del­li­suu­des­ta löy­tyy draa­maa, myös huu­mo­ria. Ih­mi­set eivät ole lain­kaan ste­reo­tyyp­pi­siä. Ca­ge par­haas­sa ve­dos­saan, myös Ving Rha­mes in­nos­tuu.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy