Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Destroyer

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2018Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706169001715

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hämärän ra­ja­mail­la riu­tu­va et­sivä tal­laa Los An­ge­le­sin ka­tu­ja ja ja­noaa kos­toa kuin zom­bie tuo­ret­ta li­haa.

Hämärän ra­ja­mail­la riu­tu­va et­sivä (ad­dik­tik­si mei­kat­tu Ni­co­le Kid­man) tal­laa Los An­ge­le­sin ka­tu­ja ja ja­noaa kos­toa kuin zom­bie tuo­ret­ta li­haa. Kii­ka­ris­sa on van­ha tut­tu pei­te­tehtävästä vuo­sien ta­kaa, mut­ta se mitä sil­loin ta­pah­tui ja mi­hin nyt pää­dytään avau­tuu mys­tee­rin ta­voin.
Ku­vauk­sel­li­ses­ti vir­keä ja dra­ma­tur­gi­ses­ti vet­reä elo­ku­va on yhtä lail­la tiuk­ka pa­la pur­ta­vak­si ku­ten vuo­den van­ha meet­vurs­ti. Ta­ri­nan määrä­tie­toi­nen san­ka­ri tun­tuu käyttäy­tyvän yhtä pal­jon pank­ki­ros­von kuin näitä jah­taa­van po­lii­sin ta­voin, mut­ta juu­ri tässä on ta­ri­nan suo­la.
U­pea al­ku an­taa lu­pauk­sia jo­pa 4-5 täh­den elä­myk­sestä, mut­ta tah­ti hengäs­tyy ja pa­let­ti ra­koi­lee har­mil­li­ses­ti lop­pua koh­den. Lan­ko­jen päät­te­ly lo­pus­sa on ker­ron­nal­li­ses­ti pe­rin ele­gant­ti, mut­ta hah­mo­jen lo­pul­ta lä­pikäymät suu­ret trau­mat eivät is­ke niil­le tar­koi­te­tul­la pai­nol­la. Etäi­sek­si jäävä trip­pi on tästä huo­li­mat­ta hyvä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on terävä, luonteva ja tyylikäs — ja myös taiteellisilta pisteiltään kunnianhimoinen. Terävästi koreografioitu kuva on ansiokas, ja sen ympärille punottu rouhean epäkeskoinen ääniraita mukavasti samaa paria. Ekstraton. (IJ)
29/06/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy