Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vallan varjossa

Shadow Conspiracy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 3343EAN: 6415018617333

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Val­koi­sen ta­lon sisäistä pe­lai­lua ku­vaa­va ty­perässä jännä­rissä pre­si­den­tin avus­ta­ja Bob­by Bis­hop jou­tuu sel­vittämään sa­la­lii­ton taak­se pii­lou­tu­nei­den hen­kilöl­li­syyk­siä oman hen­kensä uhal­la.

Val­koi­sen ta­lon sisäistä pe­lai­lua ku­vaa­va ty­perässä jännä­rissä pre­si­den­tin avus­ta­ja Bob­by Bis­hop (C­har­lie Sheen) jou­tuu sel­vittämään sa­la­lii­ton taak­se pii­lou­tu­nei­den hen­kilöl­li­syyk­siä oman hen­kensä uhal­la. Ku­ten niin usein, po­li­tiik­kaan ja juo­nit­te­luun ei juu­ri­kaan pa­neu­du­ta, tur­hanpäiväi­seen räis­kintään ja juok­sen­te­luun sen­kin edestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva kellertää ja on myös tarkkuudeltaan VHS-tasoa. 1.33-kuvasuhde leikkaa pinta-alaa pois. Voimakas stereoraita jylisee kelvollisesti. Ekstroja ei ole. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy