Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

I, Tonya

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332421064280

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

B­ru­taa­lin ki­roi­le­va, mu­ser­ta­van toi­vo­ton ja kie­rol­la ta­val­la haus­ka ker­to­mus tai­to­luis­te­li­ja To­nya Har­din­gin tiestä koh­ti skaan­da­li­mais­ta hyökkäystä Nan­cy Ker­ri­ga­nia vas­taan.

B­ru­taa­lin ki­roi­le­va, mu­ser­ta­van toi­vo­ton ja kie­rol­la ta­val­la haus­ka ker­to­mus tai­to­luis­te­li­ja To­nya Har­din­gin tiestä koh­ti skaan­da­li­mais­ta hyökkäystä Nan­cy Ker­ri­ga­nia vas­taan.
E­lo­ku­van to­tuu­den­ta­ju on il­mei­ses­ti huo­ju­va, ehkä ku­ten pääo­san­sa­kin to­sielämässä, mut­ta ei-do­ku­men­taa­ri­mai­se­na ju­na­ko­la­ri­na tämä on pie­ni elo­ku­va­ta­paus. Sekä pääo­san Mar­got Rob­bie ja tämän le­ka­mais­ta äi­tiä näyt­te­levä Al­li­son Jan­ney oli­vat roo­li­suo­ri­tuk­sis­taan perä­ti Os­car-eh­dok­kai­na, ja jäl­kimmäi­nen myös voit­ti par­haan nais­si­vuo­san pys­tin.
Jos tämä elo­ku­va ei oli­si osak­si tot­ta ky­see­na­lais­tai­si puo­let ta­pah­tu­mis­ta, mut­ta niil­le voi­si myös he­ko­tel­la va­pau­tu­nees­ti. Nyt nau­ru, sää­li ja hal­vek­sun­ta se­koit­tu­vat vai­vaan­tu­nees­ti yh­teen, mut­ta ko­ko­nai­suus on sil­ti kiin­nos­ta­va. Hei­kom­pi elo­ku­va oli­si tämän las­tin al­la lässähtä­nyt.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ääniraita uskaltaa toimia tilassa ja tuo paikoin jäällä käytettyihin taustaraitoihin mukavasti iskua. Ekstraton. (IJ)
16/08/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy