Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Escort - seuralainen

The Man From Elysian Fields 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wil­de­rin Sun­set Bou­le­var­din tee­mo­ja si­vua­va elo­ku­va.

Wil­de­rin Sun­set Bou­le­var­din tee­mo­ja si­vua­va elo­ku­va. An­dy Gar­cia on elan­nos­ta kamp­pai­le­va kir­jai­li­ja, jo­ka al­kaa avus­taa, ja lo­pul­ta haa­mu­kir­joit­taa lu­vat­tu­ja kre­diit­tejä vas­taan.
Maail­man­kir­jal­li­suu­den huip­pu­te­kijä on kui­ten­kin vaa­ral­li­nen yh­teis­työ­kump­pa­ni. Mies ei sentään pää­dy al­taa­seen. Mick Jag­ge­ril­la on hie­no roo­li gi­go­lo­na, kos­ka Jag­ger kär­sii.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa on hieman kohinaa. Siisti ääniraita. Ekstroihin on tallennettu 9+9 min. haastattelut ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy