Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Espoon viimeinen neitsyt

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 63 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
  EAN: 6420201164723

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri­soe­lo­ku­via kat­soes­sa to­del­li­suu­den tun­tu pai­nuu tur­han usein tyys­tin ka­tei­siin.

Nuo­ri­soe­lo­ku­via kat­soes­sa to­del­li­suu­den tun­tu pai­nuu tur­han usein tyys­tin ka­tei­siin. Han­na May­let­tin Yle 1:l­le te­kemässä oh­jauk­ses­sa kaik­ki tun­tuu ole­van to­del­lis­ta. Ko­ke­mat­to­muus on tytöl­le vaa­ral­lis­ta ai­kaa 16-vuo­tiaa­na. Jo elämää mais­ta­neet osaa­vat va­roa, mut­ta et­sik­ko­vai­het­ta elä­villä on vai­keaa, kun kiin­nos­tus van­hem­piin poi­kiin me­nee ystä­vien vä­li­sen em­pa­tian edel­le. Dia­lo­gi toi­mii ko­ko ajan reaa­li­ses­sa maail­mas­sa. Teh­ty har­ras­ta­janäyt­te­lijöi­den voi­min. Hen­na­riik­ka Laak­so­la ja Sai­la Laak­ko­nen on­nis­tu­vat hämmäs­tyttävällä ta­val­la viat­to­mi­na luon­non­lap­si­na. Naa­pu­rin­tyttöm­me Lin­da Lind­fors­kin pärjää mu­ka­na oi­kein luon­te­vas­ti.
Hie­man ra­kei­nen ku­va. Sel­keähkö ää­ni­rai­ta kes­kit­tyy dia­lo­giin. Ekst­roi­hin on tal­len­net­tu epäon­nis­tu­nei­ta koh­tauk­sia (5 min.), kak­si bii­siä elo­ku­vas­ta ja trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy