Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Bloodshot

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2020Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080P 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031007925

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­man­ni­mi­seen sar­ja­ku­vaan poh­jau­tu­va ta­ri­na kuol­lees­ta kom­man­dos­ta, jo­ka huo­maa, että Liit­to­val­tio ve­te­lee na­ru­ja myös tuon­puo­lei­ses­sa.

Sa­man­ni­mi­seen sar­ja­ku­vaan poh­jau­tu­va ta­ri­na kuol­lees­ta kom­man­dos­ta (Vin Die­sel), jo­ka huo­maa, että Liit­to­val­tio ve­te­lee na­ru­ja myös tuon­puo­lei­ses­sa. Kun­nian­hi­moi­nen elo­ku­va löytää oman ve­toa­van selväjär­ki­sen ja su­la­van tien su­per­san­ka­ri- ja mättöe­lo­ku­vien lo­mas­sa tar­jo­ten tyy­li­puh­das­ta toi­min­ta­viih­dettä il­man hyl­ki­mis­reak­tioi­ta.
Ky­se on uu­den Vin Die­sel -f­ranc­hi­sen en­simmäi­sestä osas­ta, jo­ka pe­rus­tuu ni­mel­li­ses­ti Va­liant Co­mic­sin sa­man­ni­mi­seen sar­ja­ku­va­hah­moon, mut­ta on kyl­lin ge­nee­ri­nen ol­lak­seen peräi­sin mistä vain ac­tion man -ta­rus­tos­ta. Tämä on hyvä, hi­tu­sen ai­kui­sem­pi ver­sio XXX:stä, jo­ka on saa­nut myös ve­ri­do­pin­gia Jean-C­lau­de Van Dam­me -pätkästä Täy­del­li­nen so­ti­las. Ja hie­man Ter­mi­na­to­ria lisä­maus­teek­si.
Maail­mal­la elo­ku­va on saa­nut yk­si­no­maan heik­ko­ja ar­vos­te­lui­ta, mut­ta tur­haan. Tämä on po­ke­ril­la teh­ty tie­teis­toi­min­tapätkä, jo­ka nou­see ta­va­no­mai­sen vi­deo­viih­dyk­keen ylä­puo­lel­le sekä hio­tul­la au­dio­vi­suaa­li­sel­la kuo­sil­laan, että kes­kimääräistä kiin­nos­ta­vam­mal­la juo­nel­laan. Ko­ko­nai­suus on poi­ka­mai­nen ja help­po, mut­ta myös vir­keän su­la­va ja viih­dyttävä.

Kuva & ääni

Komea ja energinen audiovisuaalinen kuosi. Kuva jää viirun verran terävimmästä HD-toistosta, mutta anti on miellyttävän jäsentynyttä, väritoistoltaan mustemaisen näyttävää ja sisällöllisesti ihailtavan kunnianhimoista. Napakka joskin itseään toistava ääniraita pitää hyvin tunnelmaa yllä suvannoissakin ja toiminnan tullen tempo syntyy iskevästi. Musiikkiraidasta vastaa Steve Jablonsky, joten kyseessä on mukavan hanszimmermäistä ja Transformersille sukujuuria tunnustavaa taustoitusta tapahtumille.

Ekstrat

Ekstroissa poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia (12 min.), mokia (2 min.) ja asialliset koosteet ohjaajasta (9 min.) ja näyttelijöistä (11 min.). Elokuva on julkaistu myös 4K Ultra HD:nä. (IJ)
27/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy