Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

(Ultimate) Matrix Collection

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 387 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ää­rimmäi­nen Mat­rix-­ko­koel­ma.

Ää­rimmäi­nen Mat­rix-ko­koel­ma. Ni­mi ku­vaa jät­timäistä pa­ket­tia hy­vin, 10 le­vyä ja reip­paas­ti yli 35 tun­tia ekst­ro­ja. Tri­lo­gian lisäk­si ko­koel­mas­ta löy­tyy aiem­min jul­kais­tut Ani­mat­rix ja The Mat­rix Ex­pe­rien­ce. Elo­ku­vil­la on kak­si kom­ment­ti­rai­taa: tri­lo­gias­ta pitä­neet fi­lo­so­fit ja sii­hen pet­ty­neet fil­mik­rii­ti­kot, jois­ta fi­lo­so­fit kerä­sivät mel­kein ko­ko po­tin huu­mo­ril­laan ja uu­sil­la Mat­rix-my­to­lo­giaa avan­neil­la näkö­kul­mil­laan. Mui­ta aiem­mas­ta ko­koel­mas­ta erot­tu­nei­ta osia ovat Mu­sic Re­vi­si­ted, En­ter the Mat­rix, Zion Arc­hi­ve ja Mat­rix On­li­ne Pre­view. Mu­sic Re­vi­si­ted sisältää ko­ko jou­kon oh­jaa­jiin vai­kut­ta­nei­ta mu­siik­ki­kap­pa­lei­ta kä­si­kir­joi­tusp­ro­ses­sin ai­ka­na. En­ter the Mat­rix esittää elo­ku­vis­sa vähäl­le huo­miol­le jää­nei­den Ghos­tin ja Nao­bin täh­dittä­miä koh­tauk­sia, jot­ka ovat jää­neet pois it­se elo­ku­vis­ta mut­ta ovat mu­ka­na jul­kais­tus­sa tie­to­ko­ne­pe­lissä. Zion Arc­hi­ve on le­vy täynnä luon­nok­sia, trai­le­rei­ta, tv-s­pot­te­ja ja mas­sii­vi­sen verk­ko­mo­nin­pe­li Mat­rix On­li­nen en­nak­ko­ku­vaa. Tämäkään ei ole kai­kil­le kyl­lik­si: ko­koel­maa saa Neon pat­saal­la va­rus­te­tul­la Li­mi­ted Edi­tion –jät­ti­lai­tok­se­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva- ja äänenlaatu eivät eroa erillisistä julkaisuista kuin trilogian ensimmäisen elokuvan osalta, jonka aiempi heikompi kuvanlaatu on nostettu jatko-osiensa korkealle tasolle. Animatrix vaikuttaa myös osiltaan parannellulta. Kummastuttamaan jäi äänipuolella DTS:n puute, vaikka eipä elokuvien äänimaailma sitä välttämättä tarvitse.

Tekijät

Ohjaaja: The Wachowski Brothers

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy