Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Kino

Our New President

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2018Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: DocPoint 2019 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Venäläis­me­dian osuus Yh­dys­val­tain vuo­den 2016 pre­si­den­tin­vaa­li­kam­pan­jaan on jää­nyt kai­ve­le­maan vaa­li­kau­den myö­hem­piin­kin vai­hei­siin.

Venäläis­me­dian osuus Yh­dys­val­tain vuo­den 2016 pre­si­den­tin­vaa­li­kam­pan­jaan on jää­nyt kai­ve­le­maan vaa­li­kau­den myö­hem­piin­kin vai­hei­siin. Kes­kus­te­lu vel­loo po­li­tii­kan kam­ma­reis­sa. It­se me­dia­ma­te­riaa­li on jää­nyt tun­te­mat­to­mam­mak­si.
Yh­dys­val­ta­lais­voi­min koos­tet­tu, sisällöltään täys­venäläi­nen Trump-p­ro­pa­gan­da­ko­koel­ma Our New Pre­si­dent esit­te­lee osan tästä kai­va­tus­ta feik­kiuu­tis­ma­te­riaa­lis­ta. Se­kaan on kerät­ty vi­ral­li­sen ha­pa­tuk­sen lisäk­si yk­si­tyis­hen­kilöi­den kän­nykkä­vi­deoi­ta. Ku­va­kol­laa­si on reh­tiä cam­pia. Täy­sin us­ko­ma­ton silp­pu on en­si­luok­kai­nen ajan­ku­va to­del­li­suu­des­tam­me.
Ku­vien yh­teen­saat­ta­mi­nen on eittämättä eh­do­ton uro­te­ko. Isom­mal­la suu­ren­nus­la­sil­la tih­rus­taes­sa, ko­ko­nai­suus ei sil­ti ko­hoa ir­to­pa­las­ten­sa ylä­puo­lel­le. Re­pa­lei­suut­ta kiin­nittämään ei ole lii­mausvä­li­neitä.
Vuo­den 2018 Sun­dan­ce-fes­ti­vaa­leil­la eri­kois­ju­ry­pal­kin­non po­kan­nut epä­to­si­do­ku­ment­ti esi­tetään tal­ven 2019 Doc­Point-oh­jel­mis­tos­sa. (VA)
03/02/2019

Tekijät

Ohjaaja: Maxim Pozdorovkin

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.

DocPoint 2019in uusimpia

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy