Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

20th Century Women

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.00
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706168999051

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Yh-äi­ti yrittää kas­vat­taa tei­ni-ikäi­sen poi­kan­sa yh­dessä ali­vuok­ra­lais­ten­sa kans­sa kes­kellä 1970-­lu­vun Ame­rik­kaa.

Yh-äi­ti (An­net­te Be­ning) yrittää kas­vat­taa tei­ni-ikäi­sen poi­kan­sa yh­dessä ali­vuok­ra­lais­ten­sa kans­sa kes­kellä 1970-lu­vun Ame­rik­kaa. It­se 1930-lu­vun la­man ai­ka­na ja naa­pu­rus­ton­sa yh­teis­huol­los­sa kas­va­nut äi­ti pyytää va­lo­ku­vauk­ses­ta in­nos­tu­nut­ta ja koh­dun­kau­lan syövästä toi­pu­vaa Ab­bie­ta (G­re­ta Ge­rwig) ja poi­kan­sa pa­ras­ta ystävää ka­pi­noi­vaa Ju­lie­ta (El­le Fan­ning) ja­ka­maan poi­kan­sa kait­se­mi­sen.
Rau­hal­li­sen määrä­tie­toi­ses­ti ete­nevä ker­to­mus on­nis­tuu tai­tei­le­maan tiensä va­paas­ti­hen­gittävän ja tyhjänpäiväi­syy­den vä­li­maas­tos­sa ek­symättä kos­kaan mitään­sa­no­mat­to­muu­den puo­lel­le. Elo­ku­va an­taa hah­moil­leen ro­maa­nin mit­tai­set taus­ta­ta­ri­nat, mut­ta te­kee tämän hah­mo ker­ral­laan ta­pah­tu­mien sol­jues­sa eteenpäin. Lop­pu­tu­lok­se­na on dia­lo­gi­voit­toi­nen ta­ri­na, jo­ka on­nis­tuu nou­se­maan hen­kiin ja pitämään mie­len­kiin­toa yllä ko­ko kes­ton­sa ajan. Kas­vu­ker­to­mus saa tässä ke­peän jännä­rin ot­teen, jo­ka pitää jän­ni­tyk­sessä siitä kuin­ka eri­koi­nen jär­jes­te­ly päät­tyy ja ku­ka hah­mois­ta säi­lyttää mie­len­ter­vey­tensä missä­kin mää­rin.

Kuva & ääni

Upean terävä kuva on vakaa ja väritoistoltaan luonteva joskin tarkoituksella hivenen haalea. Epätavallinen kuvasuhde on rajattu suhteeseen 2.00:1. Dialogivetoinen ääniraita toistaa puheen puhtaasti ja läsnäolevasti.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaaja/käsikirjoittaja Mike Millsin kommenttiraita, suppea making of (9 min.), kooste näyttelijävalinnoista (11 min.) ja sarja hyvin suppeita pariminuuttisia mainosmaisia koosteita elokuvasta eri nimikkeiden alle jaoteltuna (yht. 14 min.). (IJ)
24/07/2017

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy