Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Skyscraper

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2018Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083168971

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Lup­sak­ka ka­tast­ro­fie­lo­ku­va hong­kon­gi­lai­sen pil­ven­piirtäjän tur­val­li­suus­tar­kas­ta­jas­ta, jo­ka jou­tuu johnmc­la­nek­si pa­la­vaan in­fer­noon.

Lup­sak­ka ka­tast­ro­fie­lo­ku­va hong­kon­gi­lai­sen pil­ven­piirtäjän tur­val­li­suus­tar­kas­ta­jas­ta (Dway­ne John­son), jo­ka jou­tuu johnmc­la­nek­si pa­la­vaan in­fer­noon.
S­te­ve Mc­Quee­nin ai­koi­naan täh­dittämän Lie­keh­tivän tor­nin va­paa uu­sin­ta sot­kee mu­kaan enemmän kuin vähän vai­kut­tei­ta Bru­ce Wil­li­sin Die Har­dis­ta tar­jo­tak­seen jo­viaa­lin seik­kai­lu­mie­li­sen toi­min­tajännä­rin. Puit­teet ovat ko­meat ja ote one­li­ne­rei­ta myö­ten vir­keä, jo­ten vaik­ka vas­toinkäy­mi­set käyvät pai­koin san­kak­si py­syy let­kaa viih­dyttäs­ti liik­keellä. Vir­kistäväs­ti lä­hes kaik­ki ta­ri­nan pul­mat myös rat­kea­vat pelkällä je­sa­ril­la il­man lii­kaa vel­hoi­lua. Hyvä pop­corn-pätkä.

Kuva & ääni

Nätti kuva on filmimäinen, erotteleva ja väritoistoltaan sävykäs. Jälki ei aivan yllä aidon 4K:n tasolle, mutta on näin ylöspäinskaalattunakin varsin muikeaa silmäkarkkia. Energinen ääniraita pitää Steve Jablonskyn (mm. Transformers) musiikin lähes jatkuvasti mukana, mutta dialogin selkeänä ja tehosteet tiukkana.

Ekstrat

Ekstroissa puhelias ohjaajan kommenttiraita, poistettuja ja pidennettyjä kohtauksia ohjaajan kommentein, ja kuusi lyhyttä koostetta elokuvan synnystä. Boksi sisältää myös elokuvan Blu-ray-version omalla levyllään. Ekstrat löytyvät sekä 4K- että HD-levyiltä. (IJ)
23/11/2018

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy