Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Mist – usva – Two Disc Collector’s Edition

The Mist 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 206468 EAN: 6416548485317

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kir­jai­li­ja St­pe­hen King on mes­ta­ri ku­vaa­maan ih­mis­ryh­mien toi­min­taa krii­si­ti­lan­teis­ta.

Kir­jai­li­ja St­pe­hen King on mes­ta­ri ku­vaa­maan ih­mis­ryh­mien toi­min­taa krii­si­ti­lan­teis­ta. Jyvät eroa­vat aka­nois­ta. Kin­gimäi­nen keit­tiöp­sy­ko­lo­gi­soin­ti on kui­ten­kin kär­si­nyt inf­laa­tios­ta, kun kir­jo­ja on tul­lut kym­me­nin järkä­lein ja huo­no­ja fil­ma­ti­soin­te­ja yhtä pal­jon. Laa­tuoh­jaa­ja­na Frank Da­ra­bont to­ki hä­tyyt­te­lee neljän täh­den ra­ja­pyyk­kiä ja me­nee lo­pul­ta yli­kin.
E­lo­ku­va­ju­lis­tei­den te­kijä (T­ho­mas Ja­ne) jou­tuu poi­kan­sa kans­sa louk­kuun su­per­mar­ket­tiin, kun ou­to ja äk­kiä tap­pa­vak­si osoit­tau­tu­va su­mu yllättää pik­ku­kau­pun­gin. Ryhmä jou­tuu ha­jal­le kiih­kous­ko­vais­ten ja prag­maa­tik­ko­jen teh­dessä omia pää­tel­miään, mitä pitäi­si tehdä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kahdella levyllä. Katsoja voi valita myös mustavalkoisen version, mikä lisää 1950-luvun klassikoista tuttua patinaa. Pidin kuitenkin värillisestä teatteriversiosta enemmän. Ekstroissa 96 min. dokumentteja, kommenttiraita, 8 poistettua kohtausta (14 min.) sekä 12 min. ohjaajan ja Stephen Kingin välinen keskustelu. (PS)
22/01/2009
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy