Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Hard Target

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1993Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jean-C­lau­de Van Dam­me on oi­kea mies oi­keas­sa pai­kas­sa kun jo­ku jär­jestää rik­kail­le nil­keil­le ih­mis­sa­fa­rei­ta New Or­lean­sin yössä.

Jean-C­lau­de Van Dam­me on oi­kea mies oi­keas­sa pai­kas­sa kun jo­ku jär­jestää rik­kail­le nil­keil­le ih­mis­sa­fa­rei­ta New Or­lean­sin yössä. Vä­rikäs ja oma­lei­mai­nen syn­tien kau­pun­ki on mitä mai­nion näyttämö ve­te­raa­nien pää­nah­ko­jen ympä­rillä pyö­ri­vil­le ta­pah­tu­mil­le, ja vir­kistäväs­ti Van Dam­men ko­di­ton ja ko­rea­jal­kai­nen san­ka­ri­kaan ei ole se ai­van tyy­pil­li­sin mo­raa­lin­var­ti­ja.
John Woon oh­jaa­ma toi­min­tae­lo­ku­va ot­taa klas­si­sen ta­ri­nan ja lei­poo sen ympä­ril­le ilah­dut­ta­van vet­reän ja il­meikkään ku­jan­juok­sun. Van Dam­me on tässä vielä nuo­ruu­ten­sa voi­mis­sa, jo­ten jal­ka nou­see ja it­sevähät­te­lyltä kals­kah­ta­vaa läppää­kin ir­toaa. Niin ikään Aliens-e­lo­ku­van Bis­ho­pi­na ikui­ses­ti muis­tet­ta­va, mut­ta myös Ter­mi­naat­to­riin roo­lin eh­dol­la ol­lut, Lan­ce Hen­rik­sen ja Muu­mio-e­lo­ku­vis­sa yr­myil­lyt Ar­nold Vos­loo te­kevät mauk­kaat pa­his­kar­ri­ka­tyy­rit bis­nes­tensä lo­pe­tu­suh­kaa vas­taan kamp­pai­le­vi­na kon­ni­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hieman kaksijakoinen tapaus: yön pimeydessä jälki jää toisinaan, ja varsinkin alussa, havaittavan pehmeäksi, mutta toisaalta tällöinkin tarkkuus riittää välillä erottelemaan kenkien tikkaukset ja kavaltamaan yhden nuolen ohjausvaijerinkin. Päivän valossa jälki puolestaan on tasaisen hyvää, eikä esiintyvä roska tai kohina koskaan nouse häiritseväksi. Ääniraita on hyvin mukana rytinöissä. Kannessa luvataan virheellisesti traileria ja faktaruutuja ekstroiksi, mutta todellisuudessa levy on ekstraton. (IJ)
30/11/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy