Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

17 Again

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 210303EAN: 6438044212853

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

High Sc­hool Mu­si­cal -­rat­su, ai­kam­me tei­ni­suo­sik­ki, Zac Ef­ro­nin täh­dittämä pa­luu men­nei­syy­teen -­ko­me­dia mah­dol­lis­taa uu­den yri­tyk­sen.

High Sc­hool Mu­si­cal -rat­su, ai­kam­me tei­ni­suo­sik­ki, Zac Ef­ro­nin täh­dittämä pa­luu men­nei­syy­teen -ko­me­dia mah­dol­lis­taa uu­den yri­tyk­sen. Kol­miin­kym­me­niin eh­ti­nyt Mi­ke O'­Don­nell (Ef­ron) päättää ko­keil­la pa­rem­paa ju­nio­riu­raa ko­ri­pal­lon ja ih­mis­suh­tei­den pa­ris­sa, nyt kun se ker­ran on­nis­tuu.
A­ja­tus uu­des­ta nuo­ruu­des­ta hou­kut­te­lee elo­ku­va-ai­hio­na, mut­ta kä­sit­te­ly­kul­ma oli­si voi­nut löy­tyä pa­rem­mal­la­kin ta­val­la. Zac Ef­ron ei yllä tai­doil­taan ju­lis­teen tar­joa­maa nähtä­vyyttä edemmäs. Tytöil­le tämä kui­ten­kin riittä­nee.

Kuva, ääni & ekstrat

Äänekäs nuorisoelokuvalle soveltuva soundtrack. Puhe jää jalkoihin. Vahvasti käsitelty kuva. Nuorison maun miellyttäminen ei takaa visuaalista menestystä. Piirtyy kankaalle kiitettävästi. Kolme minuuttia epäonnistuneita kohtauksia, reilumpi kasa poistettua materiaalia sekä traileri. (VA)
14/07/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy