Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Barbarella

Barbarella - Queen of the Galaxy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1968Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: Dolby TrueHD 2.0 Mono
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7332431039407

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

En­simmäi­sen aal­lon ai­kuis­ten sar­ja­ku­vak­si ti­tu­lee­rat­tu Bar­ba­rel­la ker­too rak­kau­den täyttämästä tu­le­vai­suu­den maail­mas­ta, jos­sa tar­peet­to­mik­si kat­so­tut so­ta ja sek­si on unoh­det­tu, mut­ta ei kui­ten­kaan täy­sin kuo­pat­tu.

En­simmäi­sen aal­lon ai­kuis­ten sar­ja­ku­vak­si ti­tu­lee­rat­tu Bar­ba­rel­la ker­too rak­kau­den täyttämästä tu­le­vai­suu­den maail­mas­ta, jos­sa tar­peet­to­mik­si kat­so­tut so­ta ja sek­si on unoh­det­tu, mut­ta ei kui­ten­kaan täy­sin kuo­pat­tu. Jos­sa­kin camp-ko­me­dian ja ai­kuis­viih­teen vä­li­maas­tos­sa liik­ku­va seik­kai­lu sai täh­dek­seen Ja­ne Fon­dan, jo­ka sel­viää ke­peän kei­kis­te­levästä roo­lis­taan näpsäkän koo­mi­ses­ti.
Se­kopäi­nen ja us­ko­mat­to­man hölmö elo­ku­va hu­vit­taa teat­raa­li­sil­la vis­toil­laan ja puupäi­sellä dia­lo­gil­laan, jo­ten ei ole ih­me, että tämä on saa­vut­ta­nut jon­kin as­teis­ta kult­tis­ta­tus­ta. Tämän kut­su­mi­nen yli­pitkäk­si on kui­ten­kin vähät­te­lyä, sillä ko­he­rent­tia juon­ta ei ole.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävän jäsentynyt ja moitteettoman vakaa kuva toistaa ihosävyt ja sarjakuvamaisen voimakkaat värit hyvin, mutta Jane Fondan hampaat näyttävät alkukohtauksessa yllättävän keltaisilta. Filmiraetta on kohtuullisesti, mutta roska on mikroskooppista ja alkukohtauksen ajoittainen hento varjokuva Fondan ympärillä johtuu sekin painottomuutta matkivassa trikkikuvauksessa käytetystä lasilevystä. Toisin sanoen kuva kävisi parhaimmillaan paljon uudemmastakin teräväpiirtoelokuvasta, eikä tätä parempaa toistoa voi tältä elokuvalta enää mitenkääm vaatia. Häviöttömänä taltioitu monoääniraita toistaa dialogin selkeästi, eivätkä hilpeät tehosteet tai musiikkikaan särähdä korvaan. Ekstraton. (IJ)
10/01/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy