Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Hollow Man 2

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203201EAN: 5051160193113

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hie­man hen­getön, mut­ta yhtä kaik­ki viih­dyttävä jat­ko-o­sa, jo­ka to­dis­taa että nä­kymättö­myys on yhtä hyvä mo­tii­vi sil­mittömäl­le tap­pa­mi­sel­le kuin Fre­dymäi­sen ru­ma ha­bi­tus.

Hie­man hen­getön, mut­ta yhtä kaik­ki viih­dyttävä jat­ko-o­sa, jo­ka to­dis­taa että nä­kymättö­myys on yhtä hyvä mo­tii­vi sil­mittömäl­le tap­pa­mi­sel­le kuin Fre­dymäi­sen ru­ma ha­bi­tus. To­ki myös kaik­ki­voi­pai­suu­den toi­nen tun­nus­merk­ki, alas­to­mien nais­ten tii­rai­lu, on tässä edus­tet­tu­na — ajoit­tain mil­tei pe­rus­tel­lus­ti. Suo­raan vi­deol­le teh­dyk­si jat­ko-o­sak­si ta­ri­na on yllättävän hyvä, muu­ta­mas­sa kään­teessään jo­pa ove­la, ja tek­ni­nen to­teu­tus myös laa­tu­luok­kaa. Tun­nis­tet­ta­vak­si ni­mek­si mu­kaan otet­tu Ch­ris­tian Sla­ter pää­see tässä kui­ten­kin var­sin vähällä dub­baus­työllä.

Kuva & ääni

Hyvä, tummasävyinen ja niin tarkkuudeltaan kuin väritoistoltaan elävä kuva. Kohina on vähäistä ja muutoinkin jälki kaikin puolin levollista - kuten näin uuden videoelokuvan kohdalla pitäisikin olla. Ääniraita hoitaa tehtävänsä moitteetta, ajoittain peräti tunteella. Myös tilakuvaa viritellään viitseliäästi ja vaikutelma on paikoitellen mukavan ympäröivä.

Ekstrat

Ekstrojen parasta antia on mielenkiintoinen making of (17 min.), joka osoittaa että pienellä budjetilla ja yksinkertaisilla kikoilla voi saada paljon aikaan. Lisäksi mukana on tehostevertailu (7 min.), storyboard-vertailu (5 min.) ja suppea storyboard-galleria. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy