Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Raw Deal

Rankka keikka 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1986Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 94685EAN: 5050582767520

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vää­rin pe­rus­tein ero­tet­tu FBI-a­gent­ti so­lut­tau­tuu chi­ca­go­lai­seen ma­fia­per­hee­seen sel­vittääk­seen van­han ka­ve­rin­sa po­jan mur­han.

Vää­rin pe­rus­tein ero­tet­tu FBI-a­gent­ti (Sc­hwar­ze­neg­ger) so­lut­tau­tuu chi­ca­go­lai­seen ma­fia­per­hee­seen sel­vittääk­seen van­han ka­ve­rin­sa po­jan mur­han. La­ji­tyy­pil­leen us­kol­li­nen gangs­te­ripätkä on yl­peä ge­nee­ri­syy­destään eikä ota it­seään täy­sin va­ka­vas­ti, mut­ta lop­pu­tu­los ei ole puo­lek­si­kaan huo­no.
Ta­ri­na on su­la­va, eikä toi­min­ta me­ne puu­dut­ta­vak­si edes länkkä­reitä mauk­kaas­ti mu­kai­le­vas­sa lop­puyh­tee­no­tos­sa. Ja mikä tär­keintä: Ars­ka on asial­li­sen tiuk­ka pik­ku­kon­nia läk­syttäessään ja ihail­ta­van su­la­va nai­sia ja pää­kon­nia pyö­ri­tel­lessään.

Kuva, ääni & ekstrat

Levollinen ja miellyttävän erotteleva kuva on lähtökohtiin nähden erittäin hyvä. Ääniraita on kolkko, mutta teknisesti tasokas. Ekstroissa lyhyt, mutta asiapitoinen making of (HD 9 min.), hyvä kooste Arskan Hollywoodin valloituksesta (HD 16 min.) ja traileri. (IJ)
08/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy