Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Superstar

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.73
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­tur­day Night Li­ve -­ryhmän elo­ku­va­mit­taan ve­ny­tet­ty sket­si kou­lu­tytöstä, jol­la on pak­ko­miel­tee­no­mai­nen haa­ve tul­la suu­del­luk­si suur­ten elo­ku­vien tyy­liin.

Sa­tur­day Night Li­ve -ryhmän elo­ku­va­mit­taan ve­ny­tet­ty sket­si kou­lu­tytöstä, jol­la on pak­ko­miel­tee­no­mai­nen haa­ve tul­la suu­del­luk­si suur­ten elo­ku­vien tyy­liin. Vas­tanäyt­te­lijäk­seen hän kel­puut­tai­si vain kou­lun suo­si­tuim­man po­jan, jo­ten aluk­si on tyy­ty­mi­nen kui­va­har­joit­te­luun. Pa­ras­ta an­tia ovat muu­ta­mat il­vei­lyt tun­net­tu­jen elo­ku­vien kus­tan­nuk­sel­la, mut­ta muu­toin huu­mo­ri käy pian ohuek­si.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ikävän suttuinen ja jättää toivomisen varaa myös väritoistoltaan. Innoton, monotoninen ääniraita. Ekstroissa anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy