Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Little Nicky

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ker­ran­kin pak­ko­mai­nos ei hait­taa: Sor­mus­ten her­ran trai­le­ri ai­heut­taa enemmän reak­tioi­ta kuin it­se elo­ku­va, jo­ka on hea­vy­rock-­pa­ro­dia.

Ker­ran­kin pak­ko­mai­nos ei hait­taa: Sor­mus­ten her­ran trai­le­ri ai­heut­taa enemmän reak­tioi­ta kuin it­se elo­ku­va, jo­ka on hea­vy­rock-pa­ro­dia.
Sinänsä haus­ka murs­ka-ar­vioi­hin näh­den, mut­ta tur­han las­kel­moi­va. Ai­na­kin Chi­ca­go-koh­taus toi­mii.
Ni­mi tu­lee pa­ho­lai­sen Old Nick -lem­pi­ni­mestä (=­van­ha keh­no). Pa­nee toi­vo­maan, että Mark Twai­nin Mat­ka­kir­jeitä maas­ta fil­mat­tai­siin jos­kus.

Kuva, ääni & ekstrat

Tämä kuva ei turhia väpätä. Kristallinkirkas kuva muutenkin. DD5.1 suorastaan jytisee – kaikki kanavat ovat kuormitettuina. DTS5.1 tarjoaa enemmän desibelejä, vrt. esim. Van Halenin ”Ride with the Devilin” aikana. Ekstroissa dokumentti elokuvasta (32 min), dokumentti heavy rockista (18 min), musiikkivideo, 21 poistettua kohtausta, neljä traileria ja kaksi kommenttiraitaa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy