Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Elizabeth - Special Edition

Elisabet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101179EAN: 5050582506747

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ban­dit Quee­nin te­kijä on taas vah­van nais­joh­ta­jan pa­ris­sa.

Ban­dit Quee­nin te­kijä on taas vah­van nais­joh­ta­jan pa­ris­sa. Neit­syt­ku­nin­gat­ta­ren myy­tistä on ky­se, mut­ta kä­si­te tun­tuu ole­van ve­nyvä.
Ai­he on pe­rin kii­tol­li­nen, sillä Eli­sa­beth I:n ty­ly ku­va on tut­tu jo­pa suo­ma­lai­sil­le. Elo­ku­va ker­too, kuin­ka us­kon­to on lo­pul­ta vain ta­pa hal­li­ta ih­mi­siä eli se on osa po­li­tiik­kaa. Sa­mal­la se ta­voit­taa har­vi­nai­sel­la ta­val­la ih­mi­sen ku­nin­kaal­li­sen kuo­ren ta­kaa, missä on osan­sa Ca­te Blanc­het­tin täy­den kym­pin suo­ri­tuk­sel­la.
E­li­sa­bet on pa­rem­pi elo­ku­va kuin ai­ka­lai­sen­sa Sha­kes­pea­re in Lo­ve, jo­ka kah­mi kaik­ki Os­ca­rit nenän edestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Uudelleen remasteroitu kuva on kaunista katsottavaa. Toisto on moitteettoman levollista, väritoistoltaan hallitun vivahteikasta ja pääosin vakuuttavan tarkkaa. Hetkittäin jälki on hieman pehmeää, mutta käytännössä jälki on DVD:ksi sangen kunnioitettavaa. Myös ääniraita hoitaa tehtävänsä vakuuttavasti, eikä arastele hyödyntää subbaria tai tilakanavia. Ekstroissa mm. ohjaaajan kommenttiraita ja making of. (PS/IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy