Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Monsters, Inc. Collector's Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.79
Ääniraita: Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Elokuva

Keräi­lijän­pai­nos sisältää hie­man aiem­paa erot­te­lu­ky­kyi­semmän ää­ni­rai­dan, suo­men­kie­li­set teks­tit ja kol­men tun­nin ver­ran ekst­ra­toi­min­to­ja.

Keräi­lijän­pai­nos sisältää hie­man aiem­paa erot­te­lu­ky­kyi­semmän ää­ni­rai­dan, suo­men­kie­li­set teks­tit ja kol­men tun­nin ver­ran ekst­ra­toi­min­to­ja. Ker­ran­kin ekst­rat on ker­rot­tu mi­nuu­til­leen tri­via­vih­kon tar­kas­sa na­vi­goin­ti­kar­tas­sa. Her­kul­li­sim­pia ekst­ro­ja ovat uu­si Mi­ke's New Car -ly­hy­te­lo­ku­va ja uu­si pois­tet­tu koh­taus. Myös Pi­xar-hen­ki­nen THX-tun­na­ri haus­kuut­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuvaa ei voi katsoa R1-version tapaan kroppaamattomalla suhteella 1.33:1, jolloin lisäinformaatiota on lisätty studion toimesta ylös ja alas. DTS-tunnus on jäänyt levyn kanteen vahingossa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy