Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Big - isoksi yhdessä yössä

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­jan eh­do­ton täy­so­su­ma, fan­ta­siae­lo­ku­va syvällä ar­jes­sa.

Oh­jaa­jan eh­do­ton täy­so­su­ma, fan­ta­siae­lo­ku­va syvällä ar­jes­sa. 12-vuo­tias poi­ka herää aa­mul­la ja huo­maa muut­tu­neen­sa 30-vuo­tiaak­si mie­hek­si. Ura le­lu­teol­li­suu­des­sa on sel­viö, mut­ta pa­luu van­haan on väistämätön. Fuck-sa­na du­bat­tiin sen­so­rien toi­mes­ta!
Ra­kei­nen ja peh­meä ku­va. Sur­keat vä­rit, mut­ta sinänsä juu­ri ja juu­ri tyy­tyväi­senä kat­sot­ta­vaa laa­tua. Van­ha­nai­kai­nen ää­ni­rai­ta. Vaa­ti­si eh­dot­to­mas­ti Spe­cial Edi­tion -kä­sit­te­lyn.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy