Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Run All Night

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5051895391211

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos raa­ka vä­ki­val­ta ei häi­rit­se, Run All Night käy Liam Nee­so­nin mie­hekkään ää­nen ja mas­ku­lii­ni­sen ha­bi­tuk­sen va­raan teh­tail­lus­ta toi­min­tae­lo­ku­vas­ta siinä missä mo­ni muu­kin, niistä useis­ta.

Jos raa­ka vä­ki­val­ta ei häi­rit­se, Run All Night käy Liam Nee­so­nin mie­hekkään ää­nen ja mas­ku­lii­ni­sen ha­bi­tuk­sen va­raan teh­tail­lus­ta toi­min­tae­lo­ku­vas­ta siinä missä mo­ni muu­kin, niistä useis­ta.
Kat­se­lu­ko­ke­mus­ta voi myös pe­rus­tel­la, jos on kiin­nos­tu­nut ir­lan­ti­lai­sen men­ta­li­tee­tin yk­sioi­koi­sen ste­reo­tyyp­pi­sestä ku­vauk­ses­ta. Siinä tie­tys­ti agg­res­sio ja sen­ti­men­taa­li­suus vaih­te­le­vat se­kun­nin mur­to-o­sis­sa.
E­lo­ku­va ra­ken­tuu kah­den isän ja kah­den po­jan vä­lil­le keh­key­tyvään draa­maan. Huu­me­kau­pat jättä­nyt eläköi­ty­nyt ri­kol­lis­po­mo (Ed Har­ris) on saa­nut ris­tik­seen häi­lyvän hult­tio­po­jan. Nuo­ruu­den ystävä ja en­ti­nen palk­ka­tap­pa­ja (Nee­son) on puo­les­taan ol­lut 15 vuot­ta pois­sa alal­ta, al­ko­ho­li­soi­tu­nut ja poi­kan­sa (Joel Kin­na­man) vie­rok­su­ma. Täl­le poh­jal­le ra­ken­ne­taan en­nal­ta-ar­vat­ta­va tra­ge­dia. La­ji­tyy­pissään se on­nis­tuu kes­ki­ver­ros­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 16 min. dokumentit ja 16 min. poistettuja kohtauksia. Mukana on mahdollisuus digikopioon. (PS)
10/02/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy