Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Poliisiopisto

Police Academy 

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 1984Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Se­ka­lai­nen sak­ki hyvän­tah­toi­sia hyl­kiöitä läh­tee po­lii­si­kurs­sil­le, missä oma paik­ka yh­teis­kun­nan kul­ma­ki­venä löy­tyy kep­pos­ten kaut­ta.

Se­ka­lai­nen sak­ki hyvän­tah­toi­sia hyl­kiöitä läh­tee po­lii­si­kurs­sil­le, missä oma paik­ka yh­teis­kun­nan kul­ma­ki­venä löy­tyy kep­pos­ten kaut­ta.
S­te­ve Gut­ten­ber­gin (mm. Kol­me miestä ja ba­by) vetämä pos­se an­taa läpän lentää ja kai­ken­kar­vais­ten sket­sien vyö­ryä il­man sen­suu­ria tai laa­dun­hal­lin­taa. Pitkän elo­ku­va­sar­jan aloit­ta­nut ykkö­so­sa on käytännössä yk­si pitkä sket­si­ka­val­ka­di, mut­ta sa­mal­la myös pe­rin vet­reä sel­lai­nen. Sa­maa sab­luu­naa käy­tet­tiin sit­tem­min 6 jat­ko-o­sas­sa, pääo­sin jat­ku­vas­ti heik­ke­ne­vin tu­lok­sin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ikänsä puitteissa asiallinen kuva ja ääni. (IJ)
16/10/2020

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy