Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kauhea kankkunen

The Hangover 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 210860EAN: 5051895023587

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Las Ve­ga­siin si­joit­tu­vat li­ma­kal­vo­kon­tak­ti­set ja päih­de­kes­kei­set polt­ta­rie­lo­ku­vat eivät to­siaan­kaan ole mi­tenkään odo­tuk­sia kut­kut­te­le­va la­ji­tyyp­pi.

Las Ve­ga­siin si­joit­tu­vat li­ma­kal­vo­kon­tak­ti­set ja päih­de­kes­kei­set polt­ta­rie­lo­ku­vat eivät to­siaan­kaan ole mi­tenkään odo­tuk­sia kut­kut­te­le­va la­ji­tyyp­pi. Kau­hea kank­ku­nen pys­tyy kau­heas­ta ni­mestään huo­li­mat­ta kui­ten­kin nau­rat­ta­maan tuo­reel­la ja ih­meen raik­kaal­la ai­neis­tol­laan. Tällä ker­taa tei­ni-ikäi­set eivät ole ky­se­lemässä, mitä minä sit­ten tein, vaan ai­kui­set mie­het.
Mies­kol­mik­ko ka­dot­taa muis­tin­sa ja juh­la­ka­lun. To­taa­li­sen kol­lek­tii­vi­muis­tin­me­ne­tyk­sen ta­kia mie­het jou­tu­vat ke­rimään ta­pah­tu­mia taak­sepäin ba­naa­le­ja to­dis­tei­ta hyväk­sikäyttäen. Sel­lai­sia ovat esi­mer­kik­si pik­ku­vau­va ho­tel­li­huo­neen kaa­pis­sa, tii­ke­ri kyl­py­huo­nees­sa ja Cae­sar’s Pa­la­cen pat­saan keihästämä pat­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuvaa ja äänen tarkkuutta. Kuva kärsii jonkin verran menopelin eli upean avomersun jäähdyttimen värinöistä. Ekstroissa tapahtumakartta, näyttelijöiden jammailua ja 8 min. mokaotoksia. (PS)
15/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy