Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The End of the Tour

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051162359173

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Rau­hal­li­nen ker­ran­ta kir­jai­li­ja Da­vid Fos­ter Wal­la­cen haas­tat­te­lus­ta kes­kellä lu­mis­ta Mic­hi­ga­nia.

Rau­hal­li­nen ker­ran­ta kir­jai­li­ja Da­vid Fos­ter Wal­la­cen haas­tat­te­lus­ta kes­kellä lu­mis­ta Mic­hi­ga­nia. Rol­ling Sto­ne -leh­den toi­mit­ta­jan omi­nai­suu­des­sa Wal­la­cea oi­keas­ti­kin ten­tan­neen Da­vid Lips­kyn kir­jaan "Alt­hough of Cour­se You End Up Be­co­ming Your­self: A Road Trip with Da­vid Fos­ter Wal­la­ce" (2010) poh­jau­tu­va elo­ku­va on näpsäkkä vyyh­ti ha­vain­to­ja, ajoit­tain nok­ke­laa sa­nai­lua ja kai­ho­mie­li­siä ih­mis­koh­ta­loi­ta.
Roadt­ri­pin muo­don ot­ta­va haas­tat­te­lu mais­tuu elävältä pa­lal­ta elämää ja sekä Jes­se Ei­sen­berg Lips­kynä että Ja­son Se­gel Wal­la­ce­na te­kevät ve­toa­vat roo­li­suo­ri­tuk­set. Eri­tyi­ses­ti Se­gel on elämänsä roo­lis­sa terävänä elämän kom­men­taat­to­ri­na, jo­ka kui­ten­kin ha­luaa pitää kyn­tensä pääo­sin pii­los­sa ja ver­hou­tua näennäi­ses­ti era­kok­si. To­sielämässä Wal­la­cen elämä vai­kut­taa ol­leen avio­liit­toi­neen ja opis­ke­li­joi­den kans­sa luo­tui­ne suh­tei­neen hie­man vauh­dik­kaam­paa kuin elo­ku­van poh­jal­ta voi­si äk­ki­seltään pää­tellä, vaik­ka jo­ku­nen hie­no­va­rai­nen viit­taus mu­ka­na on­kin. Trip­pi on ve­toa­va, mut­ta sa­no­ma jää es­seen ta­sol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva on vakaa ja luontevan erotteleva, mutta myös hitusen tukkoinen niin sisällä kuin ulkonakin. Seesteinen ääniraita antaa monologiksi taittuvan dialogin soljua, eikä kokonaisuutta heti uskoisi Danny Elfmanin käsialaksi. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (12 min.). (IJ)
23/04/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy