Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

We Are Marshall

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2006Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­den 1970 to­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va elo­ku­va ker­too pysäyttävän ta­ri­nan pie­nestä ame­rik­ka­lai­ses­ta ylio­pis­to­kau­pun­gis­ta, jo­ka me­net­ti lä­hes ko­ko jal­ka­pal­lo­jouk­kueen­sa pe­li­mat­kal­la sat­tu­nees­sa len­to-on­net­to­muu­des­sa.

Vuo­den 1970 to­si­ta­pah­tu­miin pe­rus­tu­va elo­ku­va ker­too pysäyttävän ta­ri­nan pie­nestä ame­rik­ka­lai­ses­ta ylio­pis­to­kau­pun­gis­ta, jo­ka me­net­ti lä­hes ko­ko jal­ka­pal­lo­jouk­kueen­sa pe­li­mat­kal­la sat­tu­nees­sa len­to-on­net­to­muu­des­sa. Yh­teensä 75 ih­mi­sen kuo­le­maan joh­ta­nut on­net­to­muus vei jouk­kueel­ta 36 pe­laa­jaa ja 9 val­men­ta­jaa, joi­den me­ne­tyk­sen jäl­keen ko­ko jouk­kueen ja kau­pun­gin kom­pas­si tun­tui huk­ku­neen.
En­nen kaik­kea Char­lien en­ke­lit -toi­min­ta­ral­leis­taan tun­ne­tun oh­jaa­ja McG:n ur­hei­lud­raa­ma seu­raa rau­hal­li­sel­la syk­keellä ja sym­paat­ti­sel­la ot­teel­la jouk­kueen jäl­jel­le jää­nei­den jä­sen­ten ja ko­ko kau­pun­gin yri­tyk­siä päästä tra­ge­dias­ta yli. Matt­hew Mc­Co­naug­hey vetää toi­min­taa hy­vin uut­ta jouk­kuet­ta ka­saa­va­na val­men­ta­ja­na, mut­ta ker­ron­nan me­lod­raa­maa lä­hen­te­levä ote kä­vi­si sil­ti san­kak­si il­man ta­ri­nan to­si­poh­jaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kerronnan viipyilevä ja haavoja hoitava ote olisi ehkä omimmillaan tv-elokuvassa, mutta muutoin audiovisuaalinen kuosi on elokuvamainen. Netflix tarjoaa elokuvan oikealla kuvasuhteella ja miellyttävän teräväpiirtoisena. Rauhallinen ääniraita välittyy sekin mukisematta. (IJ)
15/07/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy