Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

2001: Avaruusseikkailu

2001: A Space Odyssey 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 143 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.14
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 76829EAN: 7321944650001

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Oh­jaa­ja Stan­ley Kub­rick ja kir­jai­li­ja Art­hur C. Clar­ke te­kivät ker­ral­la selväk­si, mik­si ih­mi­nen ke­hit­tyi ä­lyl­li­sek­si toi­sin kuin muut maa­pal­lon eliöt.

Oh­jaa­ja Stan­ley Kub­rick ja kir­jai­li­ja Art­hur C. Clar­ke te­kivät ker­ral­la selväk­si, mik­si ih­mi­nen ke­hit­tyi ä­lyl­li­sek­si toi­sin kuin muut maa­pal­lon eliöt. Al­kuih­mi­sen ke­hi­tys al­koi, kun ul­koa­va­ruu­den vie­ras voi­ma herät­ti agg­res­sion mus­tan mo­no­lii­tin vä­li­tyk­sellä. Mo­no­liit­tia tar­vi­taan myös ava­ruu­sa­jal­la uu­den ke­hi­ty­sas­ke­leen saa­vut­ta­mi­sek­si. Sci­fin ykkösk­las­sik­ko ei lo­pul­ta ole niin mys­ti­nen kuin on väi­tet­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää liki virheettömältä. Varsinkin alkujakso oli aiemmissa versioissa synkkäsävyinen, kun nyt kaikki on kirkasta, puhdasta ja tarkkaa. Musiikki soi upeasti, mutta uusi miksaus on apina-ihmisjaksossa hieman ikääntynyt. Surroundeja käytetään melko karkeasti. Ekstroissa vain traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy