Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Burleski

Burlesque 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 249140EAN: 5051160282978

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Kuvat

Christina Aguilera
Christina Aguilera
Cher ja Stanley Tucci klubin äitinä ja isänä
Cher ja Stanley Tucci klubin äitinä ja isänä

Elokuva

Pik­ku­kau­pun­gin kup­pi­las­sa työs­ken­te­levä nuo­ri nai­nen päättää läh­teä ko­kei­le­maan on­neaan suur­kau­pun­gin mels­keessä.

Pik­ku­kau­pun­gin kup­pi­las­sa työs­ken­te­levä nuo­ri nai­nen (pop-täh­ti Ch­ris­ti­na Agui­le­ra) päättää läh­teä ko­kei­le­maan on­neaan suur­kau­pun­gin mels­keessä. Lo­san­ge­le­si­lai­ses­ta Bur­les­ki-baa­ris­ta va­hin­gos­sa löy­tyvä uu­si räväkkä viih­de­maail­ma imai­see tu­lo­kaan sisäänsä ja vä­hi­tel­len ky­ke­neväi­nen san­ka­ri­tar nou­see baa­ri­tis­kiltä par­ras­va­loi­hin.
Pop-täh­den yri­tys siir­tyä val­ko­kan­kaan puo­lel­le ei yleensä suo­ra­nai­ses­ti huu­da laa­tu­viih­dettä. Ma­don­nan "Haak­si­rik­kou­tu­neet" ja Brit­ney Spear­sin "C­ross­roads" tu­le­vat mo­lem­mat mie­leen ve­ret sei­saut­ta­vi­na pop-f­lop­pei­na, eikä Ma­riah Ca­reyn "G­lit­ter":kään tain­nut voit­taa Os­ca­rei­ta. Tällä ker­taa ti­lan­ne on kui­ten­kin ilah­dut­ta­vas­ti ruu­sui­sem­pi, viih­dyttävä draa­ma­mu­si­kaa­li, jo­ka käy mu­ki­se­mat­ta ai­van täy­si­pai­noi­ses­ta elo­ku­vas­ta.
Muun muas­sa "Coyo­te Ug­ly":n tu­tuk­si te­kemää kaa­vaa nou­dat­ta­va elo­ku­va ei suo­ra­nai­ses­ti yllätä tai ihas­tu­ta ta­ri­nal­laan, mut­ta ve­toaa tästä huo­li­mat­ta lep­poi­san on­gel­mat­to­ma­na ja viih­dyttävän ener­gi­se­na draa­ma­na. Ilah­dut­ta­vas­ti ker­ron­ta välttää ta­va­no­mai­set ala­gen­ren su­den­kuo­pat, ja niinpä tässä ei sen enempää alus­sa tees­ken­nellä et­teikö Agui­le­ran hah­mo osai­si lau­laa ja tans­sia, kuin myö­hem­minkään luo­da kärpä­sestä härkästä hel­pon draa­man toi­vees­sa. Ja mikä tär­keintä: Agui­le­ra osaa yllättäen näy­tellä aiem­pia loik­ka­ri­si­sa­riaan us­kot­ta­vam­min ja myös mu­siik­ki­nu­me­rois­ta löy­tyy ai­mo an­nos eloa.

Kuva & ääni

Kuva on syntisen tummasävyinen ja kylpee hekumallisissa karkkiväreissä. Miellyttävän jäsentynyt jälki ei ole aivan iskevintä HD-kuvaa, mutta näyttää hyvältä. Ääniraita on elävä, mutta havaittava playbackmäisyys vaivaa kaikkia musanumeroita vielä sen jälkeenkin kun klubi luopuu taustanauhojen käytöstä. Musaraita on silti rouhea ja iskevä.

Ekstrat

Ekstroissa ohjaaja/käsikirjoitaja Steven Antinin asiallinen kommenttiraita, nettipohjainen triviaraita, lyhentämättömien musanumeroiden jukeboxi, vaihtoehtoinen alku (7 min.), mokia (5 min.) ja sarja koosteita elokuvan tekemisestä (33 min.). (IJ)
15/07/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy