Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Farce of the Penguins

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 77 minuuttia
Julkaisija: CCVKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 204367EAN: 7046681001274

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sa­muel L. Jack­so­nin juon­ta­ma löyhä ping­vii­nis­ket­si pistää ping­vii­nien mars­sis­ta tu­tut luon­non her­ras­mie­het pu­hu­maan ri­vo­ja julk­kis­ten lai­naa­mil­la ää­nillä.

Sa­muel L. Jack­so­nin juon­ta­ma löyhä ping­vii­nis­ket­si pistää ping­vii­nien mars­sis­ta tu­tut luon­non her­ras­mie­het pu­hu­maan ri­vo­ja julk­kis­ten lai­naa­mil­la ää­nillä. Haus­ka läppä on vä­hem­mistössä, mut­ta eri­lais­ta me­no ai­na­kin on. Kan­nes­sa il­moi­tet­tu 109 mi­nuut­tia on on­nek­si liioi­tel­tu, mut­ta on oi­kea 77 mi­nuut­tia­kin lii­kaa. Tästä sai­si var­mas­ti haus­kan sket­sin ai­kai­sek­si leik­kaa­mal­la edel­leen lä­hemmäk­si kes­kimääräistä You­Tu­be-mit­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvanlaatu ei päätä huimaa, mutta aineisto koostuukin ilmeisesti luontofilmeistä lainatuista klipeistä, joita on saksittu yhteen sinäänsä onnistuneesti. Samuel L. Jackson juontaa ja pitkä lista muita jenkkistaroja säestää. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, making of -henkinen kooste, kooste kuvauksista, poistettuja kohtauksia, teaseri ja traileri. Kannessa väärä kesto. (IJ)
08/05/2010

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy