Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Get Shorty - hyvä pätkä - Special Edition

Get Shorty 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99587EAN: 6438044047851

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

John Tra­vol­ta lois­taa Chi­li Pal­me­ri­na, ma­fian ulo­sot­to­mie­henä, jo­ka fil­mi­fa­ni­na ha­luaa tehdä töitä Hol­lywoo­dis­sa.

John Tra­vol­ta lois­taa Chi­li Pal­me­ri­na, ma­fian ulo­sot­to­mie­henä, jo­ka fil­mi­fa­ni­na ha­luaa tehdä töitä Hol­lywoo­dis­sa.
Ri­kos­ko­me­dia pe­rus­tuu El­mo­re Leo­nar­din teks­tiin. Ve­revä kir­joit­ta­ja al­koi saa­vut­taa laa­jaa ar­vos­tus­ta tänä ai­ka­na, ja sit­tem­min on näh­ty lee­gio mie­hen teks­tei­hin pe­rus­tu­via kie­li­pos­kes­sa teh­tyjä toi­min­ta­lo­ku­via, jois­ta mo­ni on ol­lut laa­du­kas.

Kuva

Get Shortyn karvalakkimalleja on julkaistu liki suomenennätys: aluksi Sandrewlta, sitten Egmontilta ja lopulta FS Filmiltä. Kahden levyn erikoislaitos peittoaa aiemmat versiot.

Ääni

Näyttävä kuva ja toimiva ääniraita. Booker T:n Green Onions -instrumentaali hienossa käytössä!

Ekstrat

Sisältää ohjaajan kommenttiraidan, 26+2++28+5+6+8+4 min. dokumentit, poistetun hautausmaakohtauksen (3 min.), kuvagallerian ja trailerin. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy