Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Neverwas - satumaa

Neverwas 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 208312EAN: 6420201169704

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

J.R.R. Tol­kien ja A.A. Mil­ne tus­kin oli­si­vat teh­neet kuo­le­mat­to­mia fan­ta­si­ro­maa­ne­jaan il­man lap­siaan, jot­ka ja­no­si­vat isien ta­ri­noi­ta.

J.R.R. Tol­kien ja A.A. Mil­ne tus­kin oli­si­vat teh­neet kuo­le­mat­to­mia fan­ta­si­ro­maa­ne­jaan il­man lap­siaan, jot­ka ja­no­si­vat isien ta­ri­noi­ta. Ne­ve­rwas läh­tee sa­mas­ta lähtö­koh­das­ta. Psy­kiat­ri (Aa­ron Eck­hart) pyr­kii töi­hin mie­li­sai­raa­laan, jos­sa hä­nen isänsä, suu­ri las­ten­kir­jai­li­ja T.L. Pier­son, oli viettä­nyt ai­kaan­sa 1960-lu­vun alus­sa. Isänsä it­se­mur­has­ta trau­ma­ti­soi­tu lääkä­ri ta­paa yllättäen isänsä ystävän (Ian Mc­Kel­len), jo­ka näyttää ol­leen­kin al­ku­peräi­sen best­sel­le­rin läh­de ja to­del­li­nen luo­ja.
Ne­ve­rwas yh­distää hie­man Käen­pesän tun­nel­mia fan­ta­sia­kir­jal­li­suu­den kaa­no­niin. Tästä luul­ta­vas­ti pitävät mo­net: larp­paa­jat, Ter­ry Gil­lia­min ystävät, 1970-lu­vul­la tol­kie­nin­sa lu­ke­vat ja luul­ta­vas­ti miek­ka-ai­hei­sis­ta tie­to­ko­ne­pe­leistä pitävät. Mut­ta va­roi­tuk­sen sa­na: ky­seessä ei ole mikään ta­va­no­mai­nen rin­nak­kais­maail­mas­ta ker­to­va seik­kai­lu.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva kärsii hienoisesta kohinasta. Keskitason ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
30/03/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy