Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Judas Kiss

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si brit­tiä ke­hissä: Alan Rick­man kyttänä ja Em­ma Thomp­son FBI-a­gent­ti­na.

Kak­si brit­tiä ke­hissä: Alan Rick­man kyttänä ja Em­ma Thomp­son FBI-a­gent­ti­na (har­vi­nai­nen toi­min­tao­sa, mut­ta ac­tion jää Em­mal­ta ai­ka vähäl­le). Car­la Gu­gi­no tih­kuu sek­siä kop­lan viat­to­man oloi­se­na po­mo­na. Oh­jel­mis­to­fir­man tj. kid­na­pa­taan New Or­lean­sis­sa, mut­ta se­naat­to­rin vai­mo kuo­lee va­hin­gos­sa sa­mal­la. Juo­nenkään­teet twis­taa­vat ai­ka mu­ka­vas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Ohjaajan debyytti on parhaita köyhän miehen tarantinoja, mutta kuvasuhde on leikattu normaaliin tv-ruutuun. Surround-maailma tulee päälle vasta noin tunnin kohdalla rautatieasema-kohtauksessa. Biografiat ja trailereita muista elokuvista. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy