Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

King Kong

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1933Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

”It was the beau­ty kil­led the beast”.

”It was the beau­ty (t­hat) kil­led the beast”. Kau­not­ta­ren ja hir­viön ikiai­kai­nen tee­ma Hol­lywoo­dis­sa, jo­ta eivät vielä pidä­tel­leet mo­raa­li­koo­dit.
Ver­sio, jos­ta löy­tyvät kaik­ki myö­hem­min pois­te­tut koh­tauk­set: Kong ot­taa mit­taa aiem­paa useam­mas­ta pe­dos­ta ja rii­suu hy­mis­tel­len Fay Wrayn vaat­tei­ta. Rais­kaus kui­ten­kin kes­key­tyy pie­nen val­koi­sen metsästäjän vä­liin­tu­loon. Ta­ka­kan­nes­sa on­kin K15-lei­ma.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuvassa on paljon virheitä. Otettu printistä, jota ei ole lainkaan siivottu. Parempilaatuinen laserlevy on ollut markkinoilla. Myös monoääni on heikohko. Ekstroissa biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy