Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

The Invisible

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 205126EAN: 8717418105891

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

T­he In­vi­sib­le on eri­koi­nen elo­ku­va.

T­he In­vi­sib­le on eri­koi­nen elo­ku­va. Elo­ku­van Kuu­des ais­ti tuot­ta­jat päät­tivät muit­ta mut­kit­ta jat­kaa tee­maa, jos­sa kuol­lut tai puo­li­kuol­lut seu­raa, mitä jäl­keenjää­neessä maail­mas­sa ta­pah­tuu­kaan. Odo­tu­sar­vo jat­kos­ta ei ol­lut kum­moi­nen, mut­ta niin vain saa­daan kat­so­ja jal­li­tet­tua jat­ka­maan.
E­lo­ku­va sisältää muu­ta­man ai­ka mie­len­kiin­toi­sen sub­jek­ti/ob­jek­ti-p­ro­ji­soin­nin, kun vä­ki­val­tai­nen high sc­hool –­naa­ras puo­lit­tain sur­maa hy­my­poi­ka­pat­saan ja jou­tuu tämän vä­li­ti­lai­sen kuo­le­man jäl­kei­seen tark­kai­luun. Lop­pu sit­ten lysähtää to­tut­tuun sur­keu­teen, joi­hin b-luo­kan elo­ku­vis­sa on to­tut­tu kaut­ta vuo­si­kym­men­ten.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa 5 min. poistettuja kohtauksia, kaksi kommenttiraitaa ja kaksi musiikkivideota. (PS)
02/04/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy