Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Teurastamo 5

Slaughterhouse-Five 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 80673EAN: 6416548526812

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kurt Von­ne­gu­tin pää­teos sai hyvän fil­ma­ti­soin­nin vain pa­ri vuot­ta il­mes­ty­mi­sensä jäl­keen.

Kurt Von­ne­gu­tin pää­teos sai hyvän fil­ma­ti­soin­nin vain pa­ri vuot­ta il­mes­ty­mi­sensä jäl­keen. Dres­de­nin pom­mi­tuk­sien ai­ka­na nuo­re­na van­ki­na kir­jai­li­jan ko­ke­mat kau­hut kään­tyivät ta­ri­naan Bil­ly Pilg­ri­mistä, jo­ka eli ajas­ta riip­pu­ma­ton­ta ai­kaa siir­tyen so­pi­van kim­mok­keen koh­dal­la toi­seen ai­kaan ja paik­kaan.
D­res­de­nin van­ki­lei­ri, kau­kai­nen pla­neet­ta tai 1960-lu­vun Yh­dys­val­lat luo­vat miljöön ker­toa ab­sur­dia ta­ri­naa maail­man mie­lettö­myy­destä. Pa­si­fis­ti­nen ja ai­ka­naan val­lan­ku­mouk­sel­li­nen ee­tos on to­ki jo van­hen­tu­nut. Dres­de­nin so­ta­ri­kok­sen peit­te­ly ai­na­kin lop­pui. Ny­kypäivän pro­pa­gan­da ei edes vai­vau­du peit­te­lemään jäl­kiään.

Kuva, ääni & ekstrat

Epätasainen kuvan laatu. Välillä katsotaan kalvomaisia pintoja ja välillä taas yksityiskohdiltaan jopa hämmästyttävän tarkkaa jälkeä. Suppea-alainen äänriaita. Ekstroissa biografiat, filmografiat, faktaruutuja, kuvagalleria ja traileri. (PS)
05/02/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy