Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Django - kostaja

Django 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1966Kesto: 89 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.66
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 76500EAN: 6416548913414

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pul­lo re­po­sa­do-­te­qui­laa, Dos Equis –o­lut­ta, ta­co­ja ja Djan­go, siinä mai­nio­ta sisältöä poi­ka­mie­sil­taan.

Pul­lo re­po­sa­do-te­qui­laa, Dos Equis –o­lut­ta, ta­co­ja ja Djan­go, siinä mai­nio­ta sisältöä poi­ka­mie­sil­taan. Fran­co Ne­ro raa­haa Ser­gio Leo­nen vii­toit­ta­mal­la tiellä ruu­mi­sar­kus­saan Gat­lin­gia ja an­taa lau­laa. Elo­ku­va on to­ki täyttä ros­kaa, mut­ta niin nau­tit­ta­vaa sel­lais­ta. Suo­mes­sa tämä ai­koi­naan kiel­let­tiin, jo­ten jou­dut­tiin tyy­tymään pal­jon ke­sympään Tri­ni­tyyn.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on paljon ennakko-odotuksia parempi. Suttuinen toki. Ääniraita menettelee, vaikka tarjoaa vain dubbauksen englanniksi. Ekstroissa hieno kavalkadi still-kuvia ja juliste. Tällainen ekstra peittoaa monet turhat haastattelut ja tekemällä tehdyt dokumentit. Lisukkeena tämä on silti perin harvinainen. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy