Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Charlien enkelit - kurvit suoriksi

Charlie's Angels: Full Throttle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 106669EAN: 5050582089646

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ca­me­ron Diaz, Drew Bar­ry­mo­re ja Lu­cy Liu.

Ca­me­ron Diaz, Drew Bar­ry­mo­re ja Lu­cy Liu. Jat­ko-o­sa tar­joi­lee sa­maa, hyväk­si ha­vait­tua hu­na­ja­kei­tos­ta kuin al­ku­peräi­nen­kin, mut­ta as­tet­ta suu­rem­mal­la in­ten­si­tee­tillä. Mu­ka­na myös De­mi Moo­re, ja lisäk­si pie­nem­missä roo­leis­sa mm. Ro­bert Pat­rick, Matt LeB­lanc, Bru­ce Wil­lis ja John Clee­se.

Kuva, ääni & ekstrat

Väritoistoltaan miellyttävän kylläinen, mutta hieman pehmeä ja ääriviivoiltaan lievästi epätarkka kuva. Sen enempää kohinaa kuin roskaakaan ei esiinny havaittavasti. Ääniraita on selkeä, ongelmaton ja sekä LFE- että tilakanavien käytöltään onnistuneen iskevä. Ekstroissa erinomainen ohjaajan animoitu kommenttiraita, kohtalainen käsikirjoittajien kommenttiraita, hyvä triviatekstitys, dokumentteja (62 min.), Cameo-kohtausmenu, jukeboksi, Pinkin musiikkivideo ja suppeat filmografiat. Traileri puuttuu - ei löydy edes Easter egginä, vaikka niitäkin levyllä on mukana. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy