Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Charlien enkelit - kurvit suoriksi

Charlie's Angels: Full Throttle 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2003Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 106669EAN: 5050582089646

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ca­me­ron Diaz, Drew Bar­ry­mo­re ja Lu­cy Liu.

Ca­me­ron Diaz, Drew Bar­ry­mo­re ja Lu­cy Liu. Jat­ko-o­sa tar­joi­lee sa­maa, hyväk­si ha­vait­tua hu­na­ja­kei­tos­ta kuin al­ku­peräi­nen­kin, mut­ta as­tet­ta suu­rem­mal­la in­ten­si­tee­tillä. Mu­ka­na myös De­mi Moo­re, ja lisäk­si pie­nem­missä roo­leis­sa mm. Ro­bert Pat­rick, Matt LeB­lanc, Bru­ce Wil­lis ja John Clee­se.

Kuva, ääni & ekstrat

Väritoistoltaan miellyttävän kylläinen, mutta hieman pehmeä ja ääriviivoiltaan lievästi epätarkka kuva. Sen enempää kohinaa kuin roskaakaan ei esiinny havaittavasti. Ääniraita on selkeä, ongelmaton ja sekä LFE- että tilakanavien käytöltään onnistuneen iskevä. Ekstroissa erinomainen ohjaajan animoitu kommenttiraita, kohtalainen käsikirjoittajien kommenttiraita, hyvä triviatekstitys, dokumentteja (62 min.), Cameo-kohtausmenu, jukeboksi, Pinkin musiikkivideo ja suppeat filmografiat. Traileri puuttuu - ei löydy edes Easter egginä, vaikka niitäkin levyllä on mukana. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy