Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Phil Spector

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051895246757

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

“­Mik­si Mi­no­tau­ros eli luo­las­saan.

“­Mik­si Mi­no­tau­ros eli luo­las­saan. Jot­ta ei va­hin­goit­tai­si ih­mi­siä”.
Kon­ka­rien Da­vid Ma­me­tin oh­ja­tes­sa kä­si­kir­joi­tuk­ses­taan ja Bar­ry Le­vin­so­nin tuot­taes­sa tietää, että tämä tv-tuo­tan­to pitää ot­taa va­ka­vas­ti. Myös ai­he on tär­keä, sillä tuot­ta­ja­le­gen­da Phil Spec­to­rin ta­paus ei an­na ra­pois­ta ku­vaa yh­dys­val­ta­lai­sen oi­keusjär­jes­telmän prag­maat­ti­suu­des­ta var­sin­kaan ta­pauk­sis­sa, jois­sa syy­tet­ty on ylei­ses­ti lei­mat­tu mie­len­vi­kai­sek­si tai vä­hintään ra­ja­ta­pauk­sek­si.
E­lo­ku­va on ta­val­laan hu­tais­tu, mut­ta se on vain silmän­lu­met­ta. Har­voin elo­ku­va pys­tyy näin rea­lis­ti­ses­ti ku­vaa­maan, mitä ko­van­luo­kan puo­lus­tus­ko­neis­tos­sa ta­pah­tuu en­nen oi­keu­denkäyn­tiä. He­len Mir­ren ja Al Pa­ci­no lois­ta­vat roo­leis­saan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva pyrkii dokumentinomaisuuteen. Ääniraita toistaa Spector-vallin jykevästi. Ekstroissa 5 min. dokumentti. (PS)
21/01/2014

Tekijät

Ohjaaja: David Mamet
Pääosissa: Helen Mirren Al Pacino
Tarina: David Mamet
Kuvaus: Juan Ruiz Anchia
Musiikki: Marcelo Zarvos

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy