Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Crossroads - tienristeyksessä

Crossroads 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 103844  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

B­rit­ney Spear­sin lu­tui­nen, ylisööt­ti ja aah niin pink­ki peh­mod­raa­ma.

B­rit­ney Spear­sin lu­tui­nen, ylisööt­ti ja aah niin pink­ki peh­mod­raa­ma. Kli­seitä kli­sei­den perään ryö­py­tetään sel­lai­sel­la vo­lyy­mil­la, että koh­tauk­ses­ta toi­seen jou­du­taan siir­tymään ai­na hel­poin­ta ja hep­poi­sin­ta aa­sin­sil­taa pit­kin. Odo­te­tus­ti Brit­ney ei on­nis­tu vä­littämään us­kot­ta­vas­ti mon­taa­kaan vuo­ro­sa­naa, mer­kittävästä tun­nes­kaa­las­ta pu­hu­mat­ta­kaan. Omi­tuis­ta kyllä, myös mu­siik­ki­nu­me­rois­ta — eten­kin is­ke­vimmäk­si tar­koi­te­tus­ta ka­rao­ke-e­si­tyk­sestä — puut­tuu jän­ni­te tyys­tin. Li­ki­main Bar­bie-ikäi­sil­le pik­ku­tytöil­le, ai­na 18 ikä­vuo­teen as­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on havaittavan suttuinen ja roskainen, mutta suurimmilta osin kivuton katsoa. Äänipuolella sen enempää Dolby kuin DTS:kään ei saa tunnelmaa aikaiseksi. Ekstroissa mm. Britneyn kuollut pop-up -kommenttiraita, tyydyttävä making of (26 min.), poistettuja otoksia (12 min.), kaksi musiikkivideota, hyvä traileri, spotteja ja dokumentti leffan t-paidoista. Jenkkiversiolla lisäksi mm. tuottajan, ohjaajan ja käsikirjoittajan kommenttiraita. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy